Terwijl KVC De Toekomst Borsbeke in de 2de provinciale Oost-Vlaanderen eventjes niet in actie hoeft te komen werkte het vrouwenteam van KSV Rumbeke in de derde provinciale West-Vlaanderen verder aan haar ongeslagen reeks met het maximum van de punten.

Op zondag 23 februari 2020 nam KSV Rumbeke op eigen veld makkelijk afstand van het beloftenteam van KVK Avelgem. In de eerste helft trof de thuisploeg 3 keer de paal (twee keer via Shana Bettens en éénmaal via Axelle Deschodt) maar het trof ook 3 keer raak dankzij een dubbel van Lize Devos (1-0, 25ste en 3-0, 44ste minuut). Tussenin zorgde ook Lindsay Verschaeve (2-0, 43ste minuut) voor een doelpunt. Na de pauze dreef KSV Rumbeke de score verder op met nog vijf doelpunten. Zowel Lindsay Verschaeve (4-0, 56ste en 6-0, 63ste minuut) als Lize Devos (7-0, 71ste minuut) lukten op deze namiddag drie doelpunten voor KSV Rumbeke en ook Axelle Deschodt (5-0, 60ste minuut) en Shana Bettens (8-0, 89ste minuut) waren dit keer succesvol. Captain Lize Devos trof bij een stand van 6-0 met een snoeihard schot ook nog eens de dwarsligger. Dankzij die 8-0-overwinning heeft KSV Rumbeke voorlopig 66 op 66! Niemand in België doet voorlopig beter. Het heeft 16 punten voorsprong op SK Staden C en 17 op VV Alveringem, twee ploegen die allebei wel nog een wedstrijd te goed hebben. Nu zondag 1 maart 2020 staat de inhaalwedstrijd van de 22ste speeldag op het programma thuis tegen Dames VK Egem D. De aftrap is om 15 uur.