Share

Het Uitvoerend Comité van de UEFA kwam op deze maandag 2 maart 2020 bijeen in Amsterdam en daar werd beslist waar de finales van de UEFA Women’s Champions League in 2022 en 2023 zullen worden gespeeld.

Foto – (c) UEFA.com

Iedereen weet wellicht dat de finale van de UWCL 2020 in Wenen zal worden gespeeld en dat die van 2021 in het Zweedse Göteborg zal plaatsvinden. Vanaf nu komen daar al twee steden en stadions bij voor het jaar 2022 en 2023. Het Juventus Stadium in Turijn zal de twee beste ploegen van het seizoen 2021-2022 ontvangen voor de eindstrijd van 2022. Het Philips Stadion van Eindhoven mag zich dan weer verheugen op de UWCL-finale van 2023. Na het EK 2017 dat in Nederland werd gespeeld krijgt de KNVB zo opnieuw een groot evenement op de kalender.

Nog meegeven dat U al vrouwenvoetbal in het Philips Stadion kan gaan kijken op vrijdag 20 maart 2020 wanneer de topaffiche in de Eredivisie Vrouwen tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam wordt gespeeld!

Lees nog meer hierover via:

UEFA.com

en via:

Website Eindhovens Dagblad

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share