Share

Op dinsdag 14 april 2020 willen de Belgian Red Flames hun EK-kwalificatieinterland in Leuven tegen Zwitserland voor een vol stadion spelen.

Foto – (c) RBFA / Belgian Red Flames

Met een 12 op 12 namen de Belgian Red Flames de perfecte start op weg naar het EK 2021 in Engeland. De eerstvolgende EK-kwalificatieinterland is op dinsdag 14 april 2020 in het King Power at den Dreef Stadion van Leuven tegen Zwitserland. De KBVB hoopt dat voor dat duel het record (7.100 toeschouwers) zal verbeterd worden en dat de Belgian Red Flames hun topduel voor een ‘Full House’ kunnen spelen. Op maandagavond 2 maart 2020 stond de teller al op 4.444 tickets, er is dus nog altijd plaats vrij om op die dag de Belgian Red Flames te komen steunen.

Foto – (c) FPF

Op woensdag 4 maart 2020 beginnen de Belgian Red Flames aan hun voorbereiding op die wedstrijd met het allereerste duel op de Algarve Cup 2020 tegen Nieuw-Zeeland. Daarna volgt op zaterdag 7 maart 2020 een wedstrijd tegen gastland Portugal of Italië waarna volgende week dinsdag of woensdag dan het duel wordt gespeeld voor het eindklassement op dat tornooi.

Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De wedstrijden van de Belgian Red Flames komen dit keer niet rechtstreeks op televisie. Ze zijn wel live te volgen via de website van Het Laatste Nieuws met commentaar van Floris Geerts en Dirk Deferme of via RTLplay voor Wallonië. Na hun terugkeer uit Portugal oefenen de Belgian Red Flames ook nog op donderdag 9 april 2020 in Oostende tegen Noorwegen met aftrap om 19 uur.

U kan mee het historisch toeschouwersrecord vestigen voor de Belgian Red Flames tegen Zwitserland door een ticket te kopen via deze link:

RBFA – Tickets Belgian Red Flames

Lees ook nog via:

HLN.be

en via:

RBFA.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Foto – (c) Pinatar Arena Football Center

PS: Nog meegeven dat de Belgian Red Flames U19 begin maart 2020 oefenen in Spanje tegen Schotland (donderdag 5 maart 2020) en tegen Spanje (zondag 8 maart 2020). De wedstrijden gaan door in de Pinatar Arena van Murcia.

Share