Share

Op zaterdag 18 juli 2020 stond voor OHL Women het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen op het programma en dat op bezoek bij eersteklasser Kontich FC. Het team van trainer Jimmy Coenraets trad nog aan zonder de ervaren aanwinsten Lenie Onzia en Tine Schryvers maar Sara Yüceil stond als aanvoerster wel aan de aftrap.

U kan een samenvatting van deze oefenwedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

OHL Women liet voor en na de rust twee verschillende teams opdraven en maakte het verschil na de rust dankzij goals van Jill Janssens (0-1, 55ste minuut), een dubbel van Valesca Ampoorter (0-2, 70ste en 0-4, 87ste minuut) en tussenin nog een doelpunt van Estée Cattoor (0-3, 75ste minuut).

Bekijk ook nog eens het doelpunt van Jill Janssens, een voorbeeld van hoe je na een opbouw in 5 passen een doelpunt kunt maken, dankzij Vrouwenteam TV:

Kontich FC ontvangt op zaterdag 25 juli 2020 voor een mini-tornooi de tweedeklassers VVC Brasschaat en KHO Wolvertem Merchtem. Op woensdag 29 juli 2020 komt vervolgens FWS Woluwe uit de Super League op bezoek (20u15) en op zaterdag 1 augustus 2020 tenslotte is Club YLA, ook al uit de Super League, om 13 uur al de tegenstander. OHL Women speelt op zaterdag 25 juli 2020 uit bij eersteklasser DVC Eva’s Tienen met aftrap om 14 uur en ontvangt op zaterdag 1 augustus 2020 FWS Woluwe achter gesloten deuren!

Luister naar Amy Littel (Kontich FC) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Sara Yüceil (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Karim Didi (trainer Kontich FC) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Jimmy Coenraets (trainer OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over Kontich FC kan U terecht via:

Facebook K. Kontich FC Dames

Voor nog meer over OHL Women kan U terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

 

Share