Share

Met Sporting de Charleroi staat er eind augustus een nieuw samengesteld team aan de start van de uitgebreide Super League. Bij hun eerste oefenwedstrijd afgelopen donderdag 16 juli 2020 werd het meteen duidelijk dat er in het komende seizoen ook enkele nieuwe gezichten in het Belgische vrouwenvoetbal te zien zullen zijn. Vrouwenteam TV maakte kennis met Ludmila Matavkova, een spits uit Slovakije, en met Yasaman Farmani, een international uit Iran die tevens de echtgenote is van Ali Gholizadeh, profvoetballer bij de Zebra’s! Daarnaast komen met Noémie Fourdin en Tiziano Rutilo ook nog de captain en de trainer van Sporting de Charleroi aan het woord maar we beginnen met de speelster die het doelpunt lukte voor eersteprovincialer RUS Auvelais!

Luister naar Christelle Lhoste (RUS Auvelais) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Ludmila Matavkova (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Yasaman Farmani (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Noémie Fourdin (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

 

Luister naar Tiziano Rutilo (coach Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over RUS Auvelais – Sporting de Charleroi ga naar:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share