Share

Het bestuur van Voetbal Vlaanderen heeft op donderdag 13 augustus 2020 bekendgemaakt dat het provinciale vrouwenvoetbal in Vlaanderen opnieuw van start kan gaan en dat de competities in de provinciale reeksen zullen afgetrapt worden in het weekend van 12 september 2020. Ook vriendschappelijke wedstrijden zijn vanaf vrijdag 14 augustus 2020 opnieuw toegelaten.

Foto – (c) Voetbal Vlaanderen

Er was veelvuldig en grondig overleg tussen de politiek en de sportsector en zo kwam het tot een akkoord  om een doorstart te maken die geldig is voor alle Voetbal Vlaanderen clubs.  Er mogen dus opnieuw oefenwedstrijden gespeeld worden en de competities in Antwerpen, Brabant VV, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen kunnen van start gaan in het weekend van 12 september 2020 voor de meesten dus vanaf de tweede speeldag. De eerste speeldag verhuist zo naar woensdag 11 november 2020.

Voor meer informatie over de opstart van de competities kan U terecht via:

Website Voetbal Vlaanderen

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share