Share

Op woensdag 12 augustus 2020 stond er in het Stade du Petit-Bois van Charleville-Mézières opnieuw een internationale oefenwedstrijd op het programma tussen een Franse eersteklasser en een Belgische club. Dit keer ging het tussen Stade de Reims en Royal Standard de Liège.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Luc Calleeuw:

Het duel eindigde op een 1-1-gelijkspel na doelpunten van Noémie Gelders voor Standard (0-1, 72ste minuut) waarna Kessya Bussy acht minuten later de gelijkmaker lukte (1-1, 80ste minuut).

Standard neemt het komende weekend deel aan de 3de editie van la Women’s Cup du Grand Est in het Stade du Rocher du Corbeau à Trois Maisons in de Franse gemeente Phalsbourg. Op zaterdag 15 augustus 2020 ontmoet het de Franse eersteklasser Dijon (19u) en op zondag 16 augustus 2020 geeft het dan om 14u30 GPSO 92 Issy, dat opnieuw naar het hoogste niveau promoveerde, partij.  

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share