Share

Op zaterdag 15 augustus 2020 moeten we helaas droevig nieuws melden. Eddy Timmermans, de ex-voorzitter van het vrouwenteam van Oud-Heverlee en later ook OHL, is na een zoektocht van bijna drie weken even over de middag levenloos teruggevonden in het bos achter de gebouwen van de KU Leuven.

Eddy Timmermans was de man die het vrouwenvoetbal eerst bij Oud-Heverlee en later ook bij fusieclub OHL vertegenwoordigde! Hij schreef er zelfs ooit een boek over en was gedurende jaren bezig om zijn team beter en sterker te maken en hij ontving je altijd met open armen. Deze redactie betuigt dan ook haar diepste medeleven met zijn echtgenote Marijke Das, hun kinderen en familie in deze bijzonder moelijke momenten en wenst hen veel sterkte toe.

Lees nog meer hierover via:

HLN.be

en via:

Website OHL

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share