Share

Wie op zaterdagnamiddag 5 september 2020 naar de Kastanjelaan in Zulte afzakte kreeg waar voor zijn of haar geld want er werd vlot gescoord op het synthetisch veld van vrouwelijk Essevee.

Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

In het eerste duel tussen SV Zulte Waregem en RSC Anderlecht van de tweede speeldag in de Women’s Scooore Super League vielen er 11 doelpunten allemaal aan dezelfde kant voor vrouwelijk paars-wit. Wie het scorebord bediende had dus een pak werk én jawel het scorebord sloeg niet op tilt en de dubbele cijfers waren te zien. En het zou niet stoppen want ook het duel in de tweede ronde van de Beker van België tussen het beloftenteam van SV Zulte Waregem en de Waalse eerste provincialer Royal Gosselies Sports leverde een pak goals op.

Het beloftenteam van SV Zulte Waregem scoorde maar liefst 13 keer thuis in de bekerwedstrijd tegen Royal Gosselies Sports! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Bij de rust stond het al 7-1 en het werd uiteindelijk 13-1 en ook nu waren de dubbele cijfers op het scorebord te zien. In totaal waren er dus 25 goals te zien op Zulte voor wie ook de tweede wedstrijd helemaal uitzat.

Bekijk één van die goals van het beloftenteam van SV Zulte Waregem dankzij Vrouwenteam TV:

 

Voor nog meer over SV Zulte Waregem – RSC Anderlecht kan U terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share