Share

Nieuwspresentator, commentator en collega Eddy Demarez van Sporza was op dinsdag 12 april 2016 aanwezig op Den Dreef in Leuven om even te peilen hoe het nu staat met het Belgische vrouwenvoetbal. Een interessant onderwerp dat zeker even het aankaarten waard is.

Het gaat o.a. over de footfestivals, de sponsoring, de tv-uitzendingen van de Belgian Red Flames, de Super League, de kwalificatiekansen voor het EK, de toekomst van de speelsters zelf, de fans en nog veel meer!

Bekijk de interviews met Katrien Jans van de KBVB, met bondscoach Ives Serneels en met Sparkle Red Flame Tessa Wullaert via:
Sporza.be

Laura Deloose van RSC Anderlecht voelde zich in haar sas op de rechtsachter bij de Belgian Red Flames! Foto - David Catry

Laura Deloose van RSC Anderlecht voelde zich in haar sas op de rechtsachter bij de Belgian Red Flames! Foto – David Catry

PS: Ook nog melden dat U ergens op een dinsdagavond eind mei een ruimere reportage rond de Belgian Red Flames zal kunnen bekijken op VTM in het programma ‘Moerkerke en de mannen’. Telefacts-gezicht Cathérine Moerkerke kwam immers als vrouw de voorbije dagen een kijkje nemen bij de Belgian Red Flames. In de voetbalwereld dus die eigenlijk een echte mannenwereld is.

Lees meer over Moerkerke en de mannen via:
Moerkerke en de mannen

Bekijk ook nog de fotoreportage rond België – Estland van David Catry en Dirk Vuylsteke:
Sportpix.be

Lees nog meer over de Belgian Red Flames via:
Vrouwenteam.be

Share