Share

Na hun 15-1-overwinning thuis tegen Couvin-Mariembourg moest Dames Bokrijk Sport voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen in derde klasse B naar Ham-sur-Heure in de buurt van Charleroi waar JS Jamioulx speelt. De supporters van de club maakten er een leuke uitstap van met een bijhorende video onder de noemer ‘Het leven zoals het is – Supporter van Dames Bokrijk Sport!

Het zijn dus niet alleen de fans van de Belgian Red Flames die uitstappen maken zoals naar Rotherham in Engeland vorige week vrijdag 8 april 2016. Dat gebeurt ook wekelijks door tal van supporters van clubs in de Super League, de nationale en de provinciale afdelingen in het Belgische vrouwenvoetbal.

Enkele fans van de Belgian Red Flames in Rotherham voor het EK-kwalificatieduel Engeland-België! Foto - David Catry

Enkele fans van de Belgian Red Flames in Rotherham voor het EK-kwalificatieduel Engeland-België! Foto – David Catry

U kan de video van Dorien Van der Zanden bekijken via de facebookaccount van Dames Bokrijk Sport of via deze link:
Fb Dorien Vanderzanden

PS: Nog melden dat het duel tussen JS Jamioulx en Dames Bokrijk Sport eindigde op 1-1. Jolien Box lukte via een strafschop de gelijkmaker! Dit weekend staat in deze reeks op zondag 17 april 2016 in Saint-Ghislain en in concurrentie met de Belgische bekerfinale het duel tussen USGTH B en Couvin-Mariembourg op het programma. De aftrap is om 15 uur.

Voor alle uitslagen op de 24ste speeldag in derde klasse B:
Vrouwenteam.be

Bekijk ook nog de aftermovie van België – Estland met dank aan de KBVB:

Share