Share

De KBVB en Adidas zijn op zoek naar ballenmeisjes en -jongens voor het EK-duel op maandag 13 juni 2016 in Lyon tussen de Rode Duivels en Italië.

Dankzij Adidas maakt U kans om op 13 juni, tijdens de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië één van de twaalf ballenmeisjes of -jongens te zijn. Al wat je hiervoor moet doen, is een foto uploaden waarbij je je kleuren voor onze Rode Duivels toont en de wedstrijdvraag beantwoorden.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar én wil jij de wedstrijd meemaken naast het veld en zo een onvergetelijke dag beleven waarbij de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK in Frankrijk spelen tegen Italië? Toon ons dan je kleuren!

Hoe doe je mee?
Wat moet je doen om kans te maken op deze bijzondere, geheel verzorgde driedaagse trip naar Parijs en Lyon? Maak een foto waarmee je jouw supporterskwaliteiten voor onze Rode Duivels toont en beantwoord de wedstrijdvraag via het formulier onderaan.

Programma
Dag 1: we reizen af naar Parijs waar de dag in het teken staat van een ‘City tour’ waarbij we Parijs ontdekken via de beroemde bezienswaardigheden – verschillende voetbal challenges, een skills workshop met een Adidas freestyler etc. Een veelbelovende dag voor de winnaars!

Dag 2: matchday! Deze dag staat volledig in het teken van de wedstrijd. Minimaal 4u voor de wedstrijd aanvangt moeten we aanwezig zijn in het stadion!

Dag 3: terugkeer naar België.

Selectie winnaars:
De jury selecteert de inzendingen eerst op juistheid van het antwoord op de wedstrijdvraag en daarna op originaliteit en toewijding aan de Rode Duivels.

Voorwaarden:
Om kans te kunnen maken op deze prijs moet je de Belgische nationaliteit hebben, woonachtig zijn in België en tussen de 12 en 18 jaar oud zijn op moment van de wedstrijd op 13 juni. Indien je minderjarig bent, zul je voor de reis naar Parijs toestemming moeten hebben van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers. De inzendtermijn sluit op woensdag 27 april om 23.59 uur. De winnaars krijgen uiterlijk 28 april persoonlijk bericht. De volledige omschrijving van de voorwaarden voor deelname vind je hier.

Link naar het formulier om deel te nemen:
Website KBVB

Voor nog meer hierover ga naar:
Website KBVB

Lees meer over Lyon – PSG in de UWCL:
Vrouwenteam.be

Luister naar interviews via:
Vrouwenteam TV

Share