Share

Zaterdag 23 april 2016 gaat de geschiedenis in als de dag waarop zowel in de tweede als de derde klasse A en B van het Belgische nationale vrouwenvoetbal de kampioenen bekend werden. Het was dus feest bij Dames VK Egem (2de klasse), KV Mechelen (derde klasse A) en K.OVC Sterrebeek (3de klasse B). Op die dag stond in Brugge ook voor het eerst de Garrincha Femina League op het programma.

De verliezende finalist Girls On Fire! Foto - (c) Ward Bracke

De verliezende finalist Girls On Fire! Foto – (c) Ward Bracke

Team Negenduust (met Lies Hofman, Hannah Loeys, Ode Vereecke, Lieselot Ghyselinck, Ghyselinck Annelies, Tihana Vercruysse en Luna Vandamme) uit Gent won de finale van de eerste editie tegen Girls On Fire dat speelde met Leen Van Riet, Manon Vanheste, Liesje Langbeen, Sophie Maes, Elise Roets en Sarah Stockx.

Mocht U dit alles gemist hebben dan kan U hier een videoimpressie bekijken van de allereerste Garrincha Femina League:

Lees over de kampioenen in 2de en 3de klasse:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

U kan zich ook nog inschrijven voor de Tennis-Foot Cup in Lokeren op zaterdag 28 mei 2016:
Vrouwenteam.be
En voor het Cold Kitchen Ladies Tornooi in Brugge ook op zaterdag 28 mei 2016:
Vrouwenteam.be

Share