Share

KAA Gent Ladies maakte op dinsdag 25 november 2020 via haar sociale mediakanalen bekend dat het seizoen voor Elise Meijerink, de 25-jarige Nederlandse middenvelder die tijdens de zomer de overstap maakte van SC Heerenveen naar de vrouwelijke Buffalo’s, voorbij is.

Elise Meijerink tijdens de voorbereiding met KAA Gent Ladies tegen het Franse Rijsel, hier met Silke Demeyere! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Elise Meijerink sukkelde in het verleden al met de knie en ze moest recent een kraakbeentransplantatie ondergaan. Voorlopig maakt de speelster het goed. Ze maakt zich geen zorgen en ziet de toekomst volgens voorzitster Dominique Reyns rooskleurig tegemoet. Naast Elise Meijerink zag KAA Gent Ladies eerder ook al Shari Van Belle uitvallen voor de rest van het seizoen in de Women’s Scooore Super League 2020/21.

Deze redactie wenst Elise Meijerink een voorspoedig herstel toe en veel moed tijdens de revalidatie!

Luister naar Elise Meijerink (KAA Gent Ladies) voor aanvang van dit seizoen dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share