Share

Op vrijdagavond 18 december 2020 won RSC Anderlecht voor de tiende keer op rij in de Women’s Scooore Super League en dat op het Belgian Football Center in Tubeke tegen de nog altijd nieuwkomer op het hoogste niveau SV Zulte Waregem. Na de wedstrijd was het tijd om enkele reacties te sprokkelen met twee hoofdrolspeelsters.

Luister naar Corina Luijkx (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tessa Wullaert (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

RSC Anderlecht is na 10 speeldagen nog altijd leider met het maximum van de punten 30 op 30. SV Zulte Waregem sluit de heenronde af op de 8ste plaats met 8 punten op 30. Na de winterstop begint RSC Anderlecht met een thuiswedstrijd in principe op vrijdag 22 januari 2021 thuis tegen OHL Women. SV Zulte Waregem ontvangt op zaterdag 23 januari 2021 Sporting de Charleroi!

Nog meegeven dat meisjes tussen 8 en 12 jaar in 2021 trainingsessies met Tessa Wullaert kunnen meedoen op het veld van Zwevegem Sport (West-Vlaanderen) en van Olsa Brakel (Oost-Vlaanderen). Inschrijven hiervoor kan deze week nog tot 25 december 2020 via tom.vanwatermeulen@skynet.be.

Voor meer over RSC Anderlecht – SV Zulte Waregem kan U ook nog terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share