Share

Op zondag 20 december 2020 stond aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee het laatste competitieduel in de Women’s Scooore Super League van dit kalenderjaar op het programma tussen OHL Women en Standard. De bezoekers waren de betere ploeg en de vrouwelijke Rouches wonnen dan ook. Na de wedstrijd was het tijd om enkele reacties te sprokkelen.

Luister naar Davinia Vanmechelen (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Welma Fon (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Amber Tysiak (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Standard blijft net voor de winterstop tweede met 24 punten op 30, op 6 punten van titelverdediger en leider RSC Anderlecht. OHL Women staat knap op de derde plaats met 18 punten op 30.

Na de winterstop hervat OHL Women met een uitwedstrijd op bezoek bij RSC Anderlecht in principe op vrijdag 22 januari 2021. Standard mag het nieuwe kalenderjaar aanvatten met een bezoek aan SC Eendracht Aalst Ladies en dat op zaterdag 23 januari 2021 om 20 uur!

Voor nog meer over OHL Women – Standard ga naar:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share