Share

Op zaterdag 14 mei 2016 kan U niet alleen op televisie genieten van de FA Women’s Cup Final op Wembley tussen de vrouwenteams van Arsenal en Chelsea maar ‘s avonds kan U ook nog in Poperinge terecht voor twee oefenwedstrijden.

SV Zulte Waregem met clubtopscorer Charlien Ver Eecke (vierde van links op de tweede rij). Foto - David Catry

SV Zulte Waregem met clubtopscorer Charlien Ver Eecke (vierde van links op de tweede rij). Foto – David Catry

Vanaf 18 uur spelen de Provinciale Dames van BS Westhoek tegen derdeklasser SK Staden op het hoofdveld van Don Bosco, Ouderdomseweg 5A in 8970 Poperinge. Nadien om 20 uur kan U nog genieten van het duel tussen de aantrekkelijk voetbal spelende tweedeklasser Club Brugge en SV Zulte Waregem, de vice-kampioen uit eerste klasse met clubtopscorer Charlien Ver Eecke (17 goals) die ook in het volleybal kampioen werd met haar club Wivo, en trainer Jean-Marie Saeremans, die in het verleden ook coach was bij zowel de vrouwen van Club Brugge als de mannen van KFC Poperinge!

Jean-Marie Saeremans, de afscheidnemende coach van SV Zulte Waregem! Foto - David Catry

Jean-Marie Saeremans, de afscheidnemende coach van SV Zulte Waregem! Foto – David Catry

Lees ook nog via:
Website KFC Poperinge

Lees over Charlien Ver Eecke:
Vrouwenteam.be

Lees over de FA Women’s Cup Final nu zaterdag 14 mei 2016 vanaf 13u30 op BBC 1:
Website BBC

PS: Op zondag 15 mei 2016 kan U de Franse bekerfinale bij de vrouwen tussen Lyon en Montpellier bekijken vanaf 16 uur via Eurosport en France 4!

Share