Share

De Women’s Scooore Super League is inmiddels 12 speeldagen ver. Voorlopig zijn alle ploegen aan bod gekomen in een rechtstreekse televisieuitzending en er volgen op dit ogenblik nog twee duels in de reguliere competitie die op Eleven Sports zullen worden uitgezonden.

De volgende KAA Gent Ladies (hier met Lobke Loonen) tegen Club YLA (hier met Jody Vangheluwe) komt zeker op televisie en gaat wellicht door in de Ghelamco Arena! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Het gaat allereerst om de Slag om Vlaanderen tussen KAA Gent Ladies en Club YLA van speeldag 16 die op zaterdag 13 maart 2021 zal gespeeld worden hoogstwaarschijnlijk in de Ghelamco Arena alhoewel die beslissing nog niet definitief is. De aftrap is in principe om 14 uur. Twee weken later, op zaterdag 27 maart 2021 eveneens om 14 uur, gaat KRC Genk Ladies op de 18de en de laatste speeldag voor de play-offs in de Luminus Arena SV Zulte Waregem ontvangen.

Esther Buabadi (SV Zulte Waregem) en Lotte Van Den Steen (KRC Genk Ladies) eind maart 2021 in de Luminus Arena en op Eleven Sports! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Nog meegeven dat er op zaterdag 6 februari 2021 een livestream zal zijn van SC Eendracht Aalst – OHL Women, een competitiewedstrijd van de 13de speeldag, dankzij EA TV! Een dag vroeger op vrijdag 5 februari 2021 kan U KRC Genk Ladies – Standard volgen via een livestream op Het Belang van Limburg (hbvl.be) met aftrap om 20u30 en commentaar van Peter Morren.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share