Share

KAA Gent Ladies heeft opnieuw pech want op de training van vorige donderdag 28 januari 2021 verloor het Imani Prez, dit seizoen al goed voor 2 doelpunten bij de vrouwelijke Buffalo’s in de Women’s Scooore Super League, opnieuw met een zware blessure.

Imani Prez probeert hier Stefania Vatafu, de Roemeense international van RSC Anderlecht, uit te spelen tijdens het competitieduel in Overijse! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Imani Prez stond in het seizoen 2019-2020 als speelster van het beloftenteam van KAA Gent Ladies lange tijd langs de kant na een blessure aan de linkerknie waarbij toen ook een operatie nodig was. Vorige week donderdag sloeg het noodlot opnieuw toe voor de jonge belofte want op training werd de kruisband en de meniscus van dezelfde linkerknie opnieuw geraakt. Het verdict is even zwaar. Imani Prez is out voor de rest van dit seizoen en moet binnenkort opnieuw een operatie ondergaan waarna een lange herstelperiode zal volgen.

Imani Prez kijkt rond naar wie ze de bal kan toespelen tijdens de openingsdag op bezoek bij OHL Women! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Deze redactie wenst Imani Prez een goede operatie en daarna een voorspoedig herstel toe zodat ze volgend seizoen terug te zien kan zijn in de Women’s Scooore Super League!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share