Share

Sinds begin januari van dit jaar is drievoudig Gouden Schoen Tessa Wullaert begonnen met haar GRLPWR-voetbalkamp waarbij ze trainingen geeft aan jonge meisjes tussen 8 en 12 jaar. Dat doet de topschutster van de Women’s Scooore Super League zowel in Brakel als in Zwevegem.

De cameraploeg van VTM kwam een kijkje nemen in Zwevegem! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Op woensdag 3 februari 2021 kreeg ze bezoek van een camerateam van VTM en die reportage zal in principe op donderdag 4 februari 2021 in het journaal van 19 uur van de commerciële zender te zien zijn. Voor speelsters die nog interesse hebben om zich in te schrijven voor het GRLPWR-voetbalkamp met Belgian Red Flame Tessa Wullaert in maart kan dat nog doen. In Zwevegem is alles volzet maar er zijn wel nog enkele plaatsjes vrij voor de dagen in Brakel en dat is telkens op een zondag 7, 14, 21 of 28 maart 2021. Inschrijven kan nog via tom.vanwatermeulen@skynet.be.

Tessa Wullaert samen met een van de jongeren die zich inschreef voor het GRLPWR-voetbalkamp! Als U snel bent kan U het in maart ook nog meemaken! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Tessa Wullaert speelt in de maand februari 2021 ook zelf nog enkele wedstrijden te beginnen nu vrijdag met RSC Anderlecht thuis tegen Sporting de Charleroi. De week nadien gaat ze met vrouwelijk paars-wit op bezoek bij SC Eendracht Aalst Ladies waarna er voor haar twee interlands volgen met de Belgian Red Flames in het kader van het Three Nations One Goal Tournament. Op donderdag 18 februari 2021 is dat in Leuven thuis tegen Nederland en op zondag 21 februari 2021 in Aken tegen Duitsland.

Lees nog meer via:

Website Het Laatste Nieuws

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share