Share

Het vrouwenvoetbal in België wordt steeds populairder en dat is zeker ook het geval in Aalst waar een nagelnieuw woonblok in de schaduw van het Pierre Cornelisstadion zal vernoemd worden naar een speelster uit de succesjaren van de club.

Marijke Callebaut, hier in het Belgische nationale shirt, is uiteraard één van de genomineerden bij SC Eendracht Aalst! Foto – (c) Sportpix.be / Joke Vuylsteke

Ook U kan meestemmen tussen donderdag 11 en deze zondag 14 februari 2021 voor de speelster die haar naam zal verlenen aan het nieuwe woonblok in Park De Blieck. In dat gebouw zal er ook een plaats voorzien worden om het succesteam van destijds te belichten in woord en beeld!

Trainer Gunther Bomon veroverde met SC Eendracht Aalst titels en bekers! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Het waren de speelsters zelf en Gunther Bomon, de succescoach in die jaren, die de moeilijke taak kregen om 6 genomineerden, zij die een belangrijk aandeel hadden in de gewonnen titels en bekers van de club, te selecteren. De keuze is een perfecte mix geworden tussen de absolute sterkhouders, die ook internationaal van zich lieten spreken, en de speelsters uit de eigen jeugd: Vanessa Molly, Eva Wanderstein, Marijke Callebaut, Wendy Migom, Nadia Dermul en Femke Maes.

Ook Femke Maes maakte deel uit van het succesteam van SC Eendracht Aalst! Foto – (c) Sportpix.be / Joke Vuylsteke

Lees meer hierover en breng ook Uw stem uit via deze link:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

.

Share