Share

Het duel op de 17de speeldag in de Women’s Scooore Super League tussen Sporting de Charleroi en OHL Women op zaterdag 19 maart 2021 is afgelast en dit vanwege Covid-19. De andere wedstrijden van de 17de speeldag kunnen wel plaatsvinden.

Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Op de Facebookpagina van het vrouwenteam van Sporting de Charleroi stond donderdagavond 18 maart 2021 laat het volgende te lezen: 

“Le match de ce samedi face au OHL Women est reporté à une date ultérieure suite à plusieurs cas de Coronavirus au sein de l’équipe. Nous vous communiquerons dans les prochains jours la nouvelle date pour cette 17ème journée de championnat’.

De andere duels op de 17de speeldag op zaterdag 20 maart 2021 om 14 uur zijn: KAA Gent Ladies – RSC Anderlecht, Club YLA – Standard, FWS Woluwe – KRC Genk Ladies en SV Zulte Waregem – SC Eendracht Aalst.

Ook nog meegeven dat er van maandag 12 tot vrijdag 16 april 2021 telkens tussen 9u en 12u30 in de voormiddag een mogelijkheid is om stage te lopen bij de vrouwelijke Zebra’s voor speelsters die geboren zijn tussen 2007 en 2016. Voor inschrijvingen (80 euro) en meer info kan U terecht via  footfeminin@sporting-charleroi.be.

Lees nog meer op de facebookpagina van het vrouwenteam van Sporting de Charleroi via:

Royal Charleroi Sporting Club Women

Lees nog meer over de 16de speeldag in de Women’s Scooore Super League via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
 
Share