Share

Het duel tussen RSC Anderlecht en KAA Gent Ladies op de vijfde speeldag van play-off 1 in de Women’s Scooore Super League zal uiteindelijk niet in het Lotto Park van Anderlecht gespeeld worden en ook niet op het jeugdcomplex in Neerpede maar wel op het veld van Crossing Schaerbeek.

Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

Aangezien het duel tussen de regerende landskampioen en de leider in de Women’s Scooore Super League en de vrouwelijke Buffalo’s op televisie komt, op zaterdag 8 mei 2021 om 14 uur op Eleven Sports, was het uiteraard niet mogelijk om aan de Olympische Dreef in Anderlecht te spelen. Er wordt dus uitgeweken naar het kunstgrasveld van Schaarbeek waar tot voor de coronapandemie jaarlijks een internationaal paastornooi werd gespeeld en waar in het begin van dit seizoen het herboren Crossing uitkwam in de derde nationale van het Amateurvoetbal nadat het in de zomer van 2020 kampioen was geworden in de eerste provinciale Brabant ACFF!

RSC Anderlecht speelt in play-off 1 van de Women’s Scooore Super League nog 3 keer thuis in Schaarbeek! Foto – (c) Sportpix.be

Het is ook de bedoeling van RSC Anderlecht om de nog resterende twee thuisduels in play-off 1 op zaterdag 15 mei 2021 tegen OH Leuven en op zaterdag 22 mei 2021 tegen Club YLA in het gemeentestadion van Schaarbeek af te werken. Daarnaast mag vrouwelijk paars-wit op zaterdag 29 mei 2021 ook nog op bezoek in de Ghelamco Arena voor het slotduel van het seizoen op bezoek bij KAA Gent Ladies!

RSC Anderlecht speelt de laatste wedstrijd van het seizoen in play-off 1 wel in een mooi stadion namelijk de Ghelamco Arena van KAA Gent Ladies! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Lees nog meer over de 4de speeldag in de play-offs van de Women’s Scooore Super League waar U ook de interviews van het duel van RSC Anderlecht in Brugge tegen Club YLA kan terugvinden via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share