Share

Het was eigenlijk al een tijdje geweten wie de opvolger zou worden van Lamide Hamara als coach van de vrouwelijke Rouches. Maar Standard heeft het nieuws op zaterdag 4 juni 2021 nu ook officieel bekendgemaakt.

Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Stéphane Guidi, die al sinds 2016 de coach was van de jongens U19 (twee seizoenen) en U21 (drie seizoenen) bij Standard, zal vanaf volgend seizoen de leiding hebben over het vrouwenteam van Standard. Hij zal een nieuwe groep moeten klaarstomen bestaande uit jeugdproducten van de club en speelsters met ervaring. Daarnaast zal hij verantwoordelijk zijn over de coördinatie van de U15 en de U16 bij Standard!

Luister naar de nieuwe coach van de vrouwelijke Rouches dankzij Standard TV:

Lees nog meer hierover via:

Website Standard

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share