Share

Riana Nainggolan is tijdens het EK 2016 in Frankrijk columniste voor Sportwereld/Het Nieuwsblad. Onder de titel ‘Tussen Antwerpen en ROme, de tweelingzus van Radja’ kan U vanaf dinsdag 7 juni 2016 het artikel van collega Matthias M.R. Declercq lezen in het weekblad Humo.

Van pagina 42 tot en met 47 spreekt de eenmalige Belgian Red Flame, die met Res Roma dit seizoen het behoud verzekerde in de Serie A Femminile (ze werden 7de met 22 punten op 33 punten van kampioen Brescia) over haar leven en dat van haar tweelingbroer en Rode Duivel Radja Nainggolan.

PS: Ook nog melden dat VRT-journaliste en presentatrice ‘Over Eten’ Danira Boukhriss Terkessidis (26) ooit nog zaalvoetbal speelde voor het vrouwenteam met de naam Boobie Trap. Dat kan U op deze dinsdag 7 juni 2016 vanaf 18u30 vernemen in Blokken bij Ben Crabbé op Eén! In aanloop naar het EK-voetbal nemen 10 bekende voetbalfans het in dat programma tegen elkaar op voor het goede doel. Danira Boukhriss Terkessidis speelt tegen Sporza-presentator Ruben Van Gucht. Donderdag 9 juni 2016 mag Katrien Kerkhofs (maker van het Vier-programma Duivelse Vrouwen en echtgenote van Rode Duivel Dries Mertens) het opnemen tegen Valérie Courtois (Yellow Tiger en wel de zus van Rode Duivel Thibaut Courtois).

Volg Servië – Engeland vanaf 17 uur in de groep van de Belgian Red Flames via:
Vrouwenteam.be

Share