Share

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het vrouwenvoetbalteam van Club YLA in de Women’s Scooore Super League is afgerond en het nieuws is toch wel enigszins een verrassing want de nieuwe hoofdcoach was in feite al aan de slag gegaan als trainer bij een Belgische tweedeklasser.

Leo Van der Elst zal volgend seizoen niet meer op de bank zitten bij Club YLA. Die taak is nu weggelegd voor Dennis Moerman! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Dennis Moerman, in het verleden actief als hoofdtrainer bij SV Zulte Waregem in eerste klasse en ook als assistent bij KAA Gent Ladies, was in feite sinds half mei van dit jaar voor het nieuwe seizoen aangesteld als trainer van tweedeklasser KSV Sottegem. Maar de kans die zich aanbood om aan de slag te gaan als hoofdtrainer bij een team in de Women’s Scooore Super League was blijkbaar nog een grotere uitdaging want het is bij Club YLA dat Dennis Moerman volgend seizoen te zien zal zijn! Daar mag hij ex-Rode Duivel Leo Van der Elst opvolgen die zich in de toekomst gaat bezighouden met de marketing en de aanwervingen bij Club YLA.

De voorstelling van Dennis Moerman bij KSV Sottegem begin mei 2021! Foto – (c) Dames KSV Sottegem

Deze redactie wenst Dennis Moerman veel succes in zijn nieuwe functie bij Club YLA!

Lees over de overstap van Dennis Moerman van KAA Gent Ladies naar KSV Sottegem via:

Website Het Laatste Nieuws

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share