Share

De UEFA heeft een akkoord bereikt met DAZN en You Tube om alle 61 wedstrijden vanaf de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League te streamen. Het betreft een overeenkomst voor vier jaar!

Foto – (c) UEFA.com

Het format van de UEFA Women’s Champions League werd al aangepast en vanaf het komende seizoen 2021/22 kunnen de fans ook vooruitkijken naar een uitgebreidere coverage van deze competitie dankzij een een nieuwe overeenkomst van vier jaar met het streamingplatform DAZN, samen met You Tube.

Het is de allereerste overeenkomst voor deze competitie die ervoor zal zorgen dat de UEFA Women’s Champions League, die voor het eerst zal gespeeld worden met een groepsfase van 16 ploegen, nog meer belangstelling en uitstraling krijgt. Voor de fans betekent het dat ze toegang krijgen om te volgen zoals dat nooit voorheen het geval was.

RSC Anderlecht is de Belgische vertegenwoordiger in het nieuwe format van de UEFA Women’s Champions League. Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

De loting voor de voorrondes van deze UEFA Women’s Champions League editie 2021/22 is op vrijdag 2 juli 2021. RSC Anderlecht, de winnaar van de Women’s Scooore Super League 2020/21 en dus Belgische landskampioen, is de Belgische vertegenwoordiger.

Lees nog meer hierover via:

UEFA.com – UWCL 2021-22

Bekijk het nieuwe kanaal via:

DAZN UEFA Women’s Champions League Channel

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share