Share

Fémina White Star Woluwe stond in het eerste seizoen in de Women’s Scooore Super League met Audrey Demoustier als enig team onder leiding van een vrouwelijke coach. Het was ook het enige team dat een competitiewedstrijd won tegen de latere landskampioen RSC Anderlecht. Maar Audrey Demoustier vertrekt evenwel naar de KBVB waar ze niet alleen T3 wordt naast Ives Serneels en Kris Van Der Haegen maar ook de bondscoach wordt van de Belgian Red Flames U17. Voor het tweede seizoen in de Women’s Scooore Super League doet voorzitter Jean-Jacques Collin een beroep op Tiziano Rutilo als hoofdtrainer met Pierre Schoenfeld als assistent.

Tiziano Rutilo (links) en zijn assistent Pierre Schoenfeld (rechts) staan voor een mooie uitdaging bij FWS Woluwe! Foto – (c) FWS Woluwe

De groepstrainingen worden op zondag 18 juli 2021 hervat en de nieuwkomers bij FWS Woluwe zijn: Noémie Fourdin (Sporting de Charleroi), Noa Corbeels (OHL Women), Jana Janssens (OHL Women), Lotte Michiels (OHL Women), Zélie Lambert (OHL Women), Manon Wallez (USGTH) en Elsy Senga (ASE de Chastre).

Noémie Fourdin komt na een jaartje de captain geweest te zijn bij de vrouwelijke Zebra’s terug naar haar ex-club FWS Woluwe! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Dit is het oefenprogramma van FWS Woluwe:

24/07/2021 ASE de Chastre – FWS Woluwe (17u);

27/07/2021 RSC Anderlecht – FWS Woluwe (onder voorbehoud);

30/07/2021 Stage in Woluwe;

01/08/2021 OHL Women – FWS Woluwe (16u30);

07/08/2021 Standard – FWS Woluwe (15u);

11/08/2021 Belgian Red Flames U17 – FWS Woluwe (19u);

14/08/2021 KV Mechelen – FWS Woluwe (16u45);

Voor nog meer over FWS Woluwe ga naar:

Fb Fémina White Star Woluwe

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

 

Share