Share

Met het oog op de vierde deelname aan de UEFA Women’s Champions League half augustus van dit jaar begon Belgisch landskampioen RSC Anderlecht op zaterdag 31 juli 2021 aan een reeks oefenwedstrijden tegen buitenlandse clubs. Vrouwelijk paars-wit trok de grens over naar Amnéville waar met de Franse tweedeklasser FC Metz een eerste tegenstander wachtte.

Bekijk een samenvatting van FC Metz – RSC Anderlecht met dank aan RSCA TV en Christophe Evrard:

FC Metz – RSC Anderlecht eindigde dus op 1-1. FC Metz kwam in de eerste helft op voorsprong na een knap genomen vrije trap van de Braziliaanse Marjorie Boilesen (1-0, 28ste minuut). De gelijkmaker viel iets over halfweg de tweede helft via de ingevallen Sakina Diki Ouzraoui (1-1, 72ste minuut). De volgende oefenwedstrijd van RSC Anderlecht is op zaterdag 7 augustus 2021 op bezoek bij PSV Eindhoven. Intussen is ook bekend geworden dat het eerste duel in Osijek op woensdag 18 augustus 2021 tegen het Armeense FC Hayasa om 15 uur in de namiddag zal gespeeld worden. Bij winst speelt RSC Anderlecht de finale op zaterdag 21 augustus 2021 om 21 uur!

Bekijk ook nog:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share