Share

Eleven Sports opent het tweede seizoen van de televisieuitzendingen van de Women’s Scooore Super League met een duel vanuit het Jan Breydelstadion. Club YLA – Standard is op zaterdag 21 augustus 2021 de affiche om het nieuwe seizoen op het hoogste niveau in het Belgische vrouwenvoetbal in te zetten.

Dennis Moerman, de nieuwe trainer van vrouwelijk blauw-zwart mag meteen debuteren met Club YLA op Jan Breydel! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De Women’s Scooore Super League 2021-22 opent op vrijdagavond 20 augustus 2021 in Marcinelle met de wedstrijd tussen Sporting de Charleroi en FWS Woluwe terwijl een half uur later in Oostakker het duel tussen KAA Gent Ladies en OHL Women op het programma staat. Het eerste duel dat echter op televisie komt bij Eleven Sports is dus Club YLA – Standard en dit vanuit het Jan Breydelstadion. Een primeur bij de Club want vrouwelijk blauw-zwart gaat zo voor het eerst een competiewedstrijd in het grote stadion spelen. Verder is er op die zaterdagnamiddag ook nog SC Eendracht Aalst – SV Zulte Waregem.

 

Landskampioen RSC Anderlecht komt op de openingsdag nog niet in actie. De wedstrijd op bezoek bij KRC Genk Ladies staat pas op dinsdag 28 september 2021 op het programma. RSC Anderlecht speelt op die dag in het Kroatische Osijek in de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League!

Lees meer over de start in de Women’s Scooore Super League 2021-22 via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share