Share

Na de competitiespecial rond het Belgische voetbal en de voorbeschouwing op de belangrijkste Europese voetbalcompetities brengt Sport Voetbal Magazine en zijn Franstalige versie Sport Foot Magazine op woensdag 18 augustus 2021, twee dagen voor de aftrap, een vooruitblik op het nieuwe seizoen in de Women’s Scooore Super League.

Vanaf pagina 38 tot en met pagina 49 kan U de kalender van het nieuwe seizoen bekijken gevolgd door van elke club een fiche, de kern voor het nieuwe seizoen, de transfers, de visie van de trainer, de ambitie van de club, de sterktes en de zwaktes volgens de redactie van Sport Voetbal Magazine en de voorstelling van een ‘vedette’. Dat zijn achtereenvolgens Chloe Van Mingeroet (SC Eendracht Aalst Ladies), Ella Van Kerkhoven (RSC Anderlecht), Kristina Erman (Sporting Charleroi), Marie Minnaert (Club YLA), Gwen Duijsters (KRC Genk Ladies), Shari Van Belle (KAA Gent Ladies), Amber Tysiak (OHL Women), Vanity Lewerissa (Standard), Kenza Vrithof (FWS Woluwe) en Elke Van Gorp (SV Zulte Waregem).

RSC Anderlecht was de winnaar van de eerste editie van de Women’s Scooore Super League! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Daarnaast krijg U in Sport Voetbal Magazine deze week meer over de komst van Radja Nainggolan bij Royal Antwerp FC, er is een portret van Stanley Nsoki (Club Brugge), Joshua Zierikzee (RSC Anderlecht) komt aan bod, er is een interview met Makthar Gueye van KV Oostende, er is aandacht voor het overlijden van ‘Der Bomber’ Gerd Müller en van Franck Berrier, er wordt vooruitgekeken naar de nieuwe avonturen van Lionel Messi na zijn overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain en er is een document over het mentale welzijn van sporters in het algemeen. Tenslotte wordt er ook stilgestaan bij de drie Belgen die aan de Paralympics in Tokio deelnemen.

Sport Voetbal Magazine is te verkrijgen bij de dagbladhandelaar voor het bedrag van 4,90 euro.

Voor meer over Sport Voetbal Magazine:

Sport Voetbal Magazine

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share