Share

Op maandag 20 juni 2016 werd er al geloot voor de eerste voorrondes in de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Voor KRC Genk was het uitkijken welke tegenstander uit de bus zou komen in de tweede voorronde van de UEFA Europa League.

Het team van trainer Peter Maes zal het in elk geval opnemen tegen een verliezende bekerfinalist want zowel FK Rabotnicki als FK Buducnost Podgorica, de twee teams die eerst moeten uitmaken wie de eerste voorronde overleeft om tegen KRC Genk uit te komen, speelden in respectievelijk Macedoniƫ en Montenegro de bekerfinale. Beide teams verloren echter die eindstrijd. FK Rabotnicki met 2-0 tegen Shkendija. FK Buducnost Podgorica tegen Rudar 0-0 na verlengingen en 3-4 na strafschoppen.

KRC Genkt speelt de heenwedstrijd thuis op donderdag 14 juli 2016 in de inmiddels Luminus Arena. Een week later op donderdag 21 juli 2016 volgt de uitwedstrijd in Macedoniƫ of Montenegro.

KRC Genk Ladies speelt dit seizoen nog geen Europees voetbal maar het zal wel opnieuw aantreden in de Super League!

Voor meer over KRC Genk Ladies kan je hier terecht:
Website KRC Genk Ladies

PS: Nog melden dat de loting van de voorronde van de UWCL met landskampioen Standard nu vrijdag 24 juni 2016 zal plaatsvinden.

Volg de loting van de UWCL via:
Website UEFA – UWCL

Share