Share

Het was op vrijdag 20 augustus 2021 uitkijken naar het allereerste duel in Oostakker van de vrouwelijke Buffalo’s. Trokken ze vorig seizoen op de openingsdag naar Oud-Heverlee voor de competitiestart dan kregen ze dit keer OHL Women op bezoek om het nieuwe seizoen op gang te trappen.

Scheidsrechter Caroline Lanssens neemt de bal zodat KAA Gent Ladies en OHL Women zo dadelijk aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Zij werd in het PGB Stadion van Oostakker begeleid door haar assistent-scheidsrechters Tom Dillen en Imgard Van Meirevenne. Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Er waren geen nieuwe gezichten aan de aftrap bij KAA Gent Ladies terwijl bij OHL Women Charlotte Cranshoff, die in het tussenseizoen overkwam van Standard, wel aan de wedstrijd mocht beginnen. Het enige doelpunt tussen de derde en de tweede van het voorbije seizoen viel al na een kwartier toen Sari Kees vanop links een diepe bal verstuurde naar Luna Vanzeir die met een knap schot Nicky Evrard te grazen nam (15de minuut).

Luna Vanzeir haalde uit met links. De bal ging binnen waardoor OHL Women, de vice-kampioen van vorig seizoen, met 3 punten naar huis mocht! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

De eerste drie punten waren dus voor OHL Women dat zowel op de tweede als op de derde speeldag thuis mag spelen. Op zondag 29 augustus 2021 aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee tegen SC Eendracht Aalst Ladies met aftrap om 18 uur en op zondag 5 september 2021 in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven tegen Standard ter gelegenheid van de fandag van OH Leuven en de memorial Eddy Timmermans!

KAA Gent Ladies begon dit seizoen dus met een nederlaag en het speelt de volgende drie competitiewedstrijden op verplaatsing. Op zaterdag 28 augustus 2021 gaat het op bezoek bij Standard met aftrap om 15 uur. Op vrijdag 3 september 2021 zijn de vrouwelijke Buffalo’s te zien bij FWS Woluwe met aftrap om 20 uur 30 en op vrijdag 10 september 2021 staat de uitwedstrijd bij RSC Anderlecht op het programma!

Bekijk de fotoreportage van Stijn Audooren rond KAA Gent Ladies – OHL Women via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share