Share

Op zaterdag 21 augustus 2021 begonnen ook SC Eendracht Aalst Ladies en SV Zulte Waregem aan hun tweede seizoen in de Women’s Scooore Super League en dat in het Pierre Cornelisstadion van Aalst waar net als in de andere stadions van het vrouwenvoetbal het voorbije weekend ook opnieuw supporters toegelaten werden.

Een duel met veel strijd tussen Rebecca Degenaers, nieuw bij SC Eendracht Aalst Ladies en Pauline Windels (rechts) van SV Zulte Waregem. Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Het was een wedstrijd waarin zoals vaak tussen deze twee ploegen veel strijd geleverd werd maar waarin in de eerste helft wel enkele pogingen maar geen doelpunten te noteren vielen. Kort na de rust was het wel raak toen Laura Vervacke van SV Zulte Waregem eerst een poging geblokt zag en vervolgens in de herneming vanop afstand succesvol uithaalde. Kirsten Foucart was voor het eerst sinds haar debuut in de Women’s Scooore Super League geklopt (0-1, 49ste minuut).

Laura Vervacke juicht met Liesa Capiau na haar schitterende goal in het Pierre Cornelisstadion! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Anaëlle Wiard, inmiddels een bekende speelster in het internationale beach soccer, kwam daar nog het dichtste bij maar haar pogingen met het hoofd en met de voet spatten uiteen op het doelkader!

Anaelle Wiard had pech in de tweede helft waarin ze lat en paal trof! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

SV Zulte Waregem mocht dus met de drie punten terug naar huis vooraleer het op de tweede speeldag op zaterdag 28 augustus 2021 KRC Genk Ladies ontvangt aan de Kastanjelaan in Zulte met aftrap om 15 uur.

SV Zulte Waregem opende ook het tweede seizoen in de Women’s Scooore Super League met een uitoverwinning vorig jaar was dat bij FWS Woluwe nu dus op het veld van SC Eendracht Aalst Ladies! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

SC Eendracht Aalst Ladies speelt de volgende wedstrijd in de Women’s Scooore Super League uit bij OHL Women waar op zondag 29 augustus 2021 de aftrap om 18 uur gepland staat.

Lees nog meer over SC Eendracht Aalst Ladies – SV Zulte Waregem via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Bekijk de fotoreportage van Dirk Vuylsteke rond SC Eendracht Aalst Ladies – SV Zulte Waregem via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share