Share

Op zondagavond 19 september 2021 maakte SC Eendracht Aalst Ladies bekend dat het een einde heeft gemaakt aan de samenwerking met trainer Dirk Decoen, die de voorbije 9 jaar aan het roer stond bij de vrouwelijke Ajuinen.

Dirk Decoen was in 2020 nog kampioen in eerste klasse met SC Eendracht Aalst Ladies! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De club bedankte hem dan ook voor de voorbije 9 jaar waarin hij met SC Eendracht Aalst Ladies de titel in eerste klasse won in 2020 met de promotie naar de Women’s Scooore Super League als bekroning. Het is Raymond Loose, de voorbije maanden T2, die hem opvolgt als hoofdcoach.

Raymond Loose wordt de opvolger van Dirk Decoen. Hij moet SC Eendracht Aalst Ladies begin oktober van dit jaar de eerste punten van het seizoen bezorgen! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Het volgende duel van SC Eendracht Aalst Ladies is in de Beker van België op zaterdag 25 september 2021 op bezoek bij Standard. De week nadien op zaterdag 2 oktober 2021 ontvangt het in de Women’s Scooore Super League en voor de camera’s van Eleven Sports in het Pierre Cornelisstadion Sporting de Charleroi. De aftrap dan is om 14 uur!

Ook deze redactie bedankt Dirk Decoen voor de vlotte samenwerking de voorbije jaren en wenst hem veel succes bij elke nieuwe uitdaging!

Lees nog meer over het uiteengaan van SC Eendracht Aalst Ladies en Dirk Decoen via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat naast het afscheid van Dirk Decoen ook het vertrek van Wim De Jonghe, de coach van het beloftenteam dat in de tweede klasse uitkomt, werd bevestigd. Er wordt in de komende weken gezocht naar een opvolger voor Wim De Jonghe.

Share