Share

Op donderdag 4 november 2021 stond de loting van de kwartfinales van de Beker van België 2021/22 op het programma. Er zaten nog twee teams uit de eerste klasse in de trommel en zes teams uit de Super League. Het was uitkijken wie tegen wie zou mogen spelen.

Het was niet voorzien maar toch mogen de eersteklassers het tegen mekaar opnemen. Het beloftenteam van KAA Gent Ladies of ASE De Chastre zullen in het weekend van 15 januari 2022 een halve finale mogen spelen want zij werden tegen mekaar uitgeloot. In de andere drie duels zijn het telkens teams uit de Super League die het tegen mekaar gaan opnemen. De finale van het bekertornooi is dit seizoen voorzien op vrijdag 13, zaterdag 14 of zondag 15 mei 2022 afhankelijk van de finalisten en het stadion waar er zal gespeeld kunnen worden.

Dit is de volledige loting voor de kwartfinales die in principe op zaterdag 4 december 2021 om 15 uur zullen plaatsvinden:

KAA Gent Ladies B (1ste klasse) – ASE De Chastre (1ste klasse);

OHL Women – Standard;

KRC Genk Ladies – Club YLA;

SV Zulte Waregem – RSC Anderlecht;

De laatste bekerfinale die gespeeld werd dateert van 2019 toen KAA Gent Ladies in Denderleeuw met 2-0 won tegen Standard!

Voor nog meer over de Beker van België 2021/22 ga naar:

RBFA – Beker van België vrouwen 2021/22

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

 
Share