Share

Op vrijdag 5 november 2021 gaat in de Egyptische hoofdstad Caïro de allereerste editie van de Afrikaanse Women’s Champions League van start. De openingswedstrijd wordt om 16 uur lokale tijd afgetrapt in het multifunctionele 30 juni Stadion in Caïro tussen het lokale Wadi Degla en AS Mande uit Mali.

AS Mandé speelt op vrijdag 5 november 2021 de openingswedstrijd van de CAF Women’s Champions League in Caïro tegen Wadi Degla! Foto – (c) AS Mandé

Er zullen in de volgende twee weken in totaal acht teams strijden voor deze eerste titel op het Afrikaanse continent. Naast Wadi Degla en AS Mande komen in groep A ook Malabo Kings uit Equatoriaal Guinea en Hasaacas Ladies uit Ghana in actie.

 

In groep B vinden we dan weer Mamelodi Sundowns uit Zuid-Afrika, ASFAR Rabat uit Marokko, Rivers Angels FC uit Nigeria en Vihiga Queens uit Kenia.

De ploegfoto van Mamelodi Sundowns, het vrouwenteam uit Zuid-Afrika dat in Caïro meedingt naar de eerste titel in de CAF Women’s Champions League! Foto – (c) Mamelodi Sundowns

 

De finale van het tornooi is geprogrammeerd voor vrijdag 19 november 2021 in het 30 Juni Stadion van Caïro.

U kan de wedstrijden van de Afrikaanse Women’s Champions League volgen via het videokanaal van CAFonline:

Videokanaal CAFonline

Lees nog meer over het tornooi via:

Website CAFonline.com

Voor het wedstrijdschema ga naar:

Website CAFonline.com – Wedstrijdschema CAFWCL

Voor

Share