Share

Op woensdag 8 december 2021 is de jubileumeditie van het stickeralbum Pro League van Panini België verschenen. Het is de vijftigste keer dat dit album op de markt komt en ook dit jaar is het vrouwenvoetbal vertegenwoordigd want de Women’s Scooore Super League komt net als vorig seizoen volledig aan bod.

De zakjes waarin 5 stickers zitten met op de cover ook Tessa Wullaert, de topschutster van de Women’s Scooore Super League 2020-21! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Het album werd vorige week al voorgesteld in het Nationale Voetbalcentrum in Tubeke. Op deze woensdag 8 december 2021 was het ook te vinden bij de wekelijkse Sport Voetbal / Foot Magazine. De jubileumeditie bevat stickers van alle teams van de Jupiler Pro League, de Pro League 1B en de Women’s Scooore Super League. Het gaat over een totaal van 732 stickers verdeeld over 72 pagina’s. De teams uit het vrouwenvoetbal komen aan bod van pagina 50 tot en met 58. Bij elke ploeg kan U 11 stickers vinden: een embleem, een ploegfoto en 9 stickers met de coach en 17 speelsters.

Het Panini-album is verkrijgbaar voor de prijs van 2,90 euro. Een speciale editie met harde kaft wordt verkocht voor 5,90 euro. Elk zakje, dat 5 stickers bevat, kost 0,80 euro. Een startpakket, met het album en tien stickerzakjes, is verkrijgbaar voor 10 euro.

Lees nog meer hierover via:

Website Sportmagazine Knack

Bekijk de fotoreportage van Stijn Audooren rond de jubileumeditie van Panini via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

 

 

Share