Share

Het was de laatste wedstrijd maar ook de affiche van de kwartfinales van de Beker van België 2021/22 tussen OHL Women, de herfstkampioen in de Women’s Scooore Super League en Standard. Het duel werd op zondag 5 december 2021 in Oud-Heverlee gespeeld. De afwezigen hadden meer dan ongelijk want het werd een boeiende en vooral spannende wedstrijd!

U kan een samenvatting van deze kwartfinale bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Standard plaatste zich dus voor de halve finale dankzij een knappe goal van Léa Detail (0-1, 34ste minuut), de gelijkmaker van Zenia Mertens (1-1, 89ste minuut) en het winnende doelpunt van Luka Maillard (1-2, 90ste + 3′ minuut). In die halve finale spelen de vrouwelijke Rouches opnieuw uit en dat op bezoek bij het beloftenteam van KAA Gent Ladies in principe op zaterdag 15 januari 2022. Nog meegeven dat Standard en OHL Women mekaar al opnieuw treffen op zaterdag 11 december 2021 en dat in het kader van de 12de speeldag in de Women’s Scooore Super League. De aftrap is op Sclessin om 14 uur en de wedstrijd is ook te zien op Eleven Sports!

Luister naar Luka Maillard (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Léa Detail(Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Hillary Damman (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Zenia Mertens (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Stéphane Guidi (coach Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor deze wedstrijd speelden de beloftenteams ook tegen mekaar in eerste klasse en ook dat was een meer dan boeiende wedstrijd waarvan U hier de doelpunten kan zien dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Ines Van Gansbeke (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Florine Carlier (coach Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share