RWDM Girls is onder leiding van coach Eutamene Zoubir bezig aan een sterk seizoen in de eerste provinciale Brabant Voetbal Vlaanderen. Afgelopen zaterdag 18 december 2021 ontvingen ze op de Sippelberg aan de Mahatma Gandhilaan in Sint-Jans-Molenbeek met het beloftenteam van KVK Tienen Eva’s de enige ploeg die hen dit seizoen al twee punten wist te ontfutselen. Dat was op donderdag 11 november van dit jaar toen het in Tienen 0-0 bleef.

Dit keer had het beloftenteam van KVK Tienen weinig in te brenge tegen RWDM Girls dat al in de eerste helft tot 3-0 uitliep met doelpunten van Nouhaïla El Montaser (1-0, 11de minuut), Selma Bouzeddi (2-0, 23ste minuut) en Syrine Bouccekine (3-0, 39ste minuut). Kort voor het uur konden de bezoekers milderen met een knappe goal van Marlies Dekkers die de Nigeriaanse doelvrouw Jonathan Alaba te grazen nam (3-1, 59ste minuut). Maar dankzij een strafschopgoal van de ingevallen Pure Eke (4-1, 70ste minuut), een tweede goal van Nouhaïla El Montaser (5-1, 79ste minuut) en ook een tweede goal van Pure Eke (6-1, 83ste minuut) werden het uiteindelijk ruime eindcijfers in RWDM Girls – KVK Tienen Eva’s B.

Bekijk het strafschopdoelpunt van Pure Eke (RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de tweede goal van Nouhaïla El Montaser (RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Jessie Bueken (KVK Tienen Eva’s B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Nouhaïla El Montaser (RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Imane El Rhifari (RWDM Girls) die haar 100ste wedstrijd voor de club speelde dankzij Vrouwenteam TV:

RWDM Girls bleef zo leider in de eerste provinciale Brabant Voetbal Vlaanderen met 31 punten uit 11 wedstrijden. KFC Herent is tweede met 29 punten uit 12 duels, Leeuw Brucom derde met 26 punten uit 12 wedstrjiden, K. Olympia SC Wijgmaal vierde met 22 punten en het beloftenteam van KVK Tienen Eva’s vijfde met 19 punten. Op woensdag 22 december 2021 speelt RWDM Girls nog de inhaalwedstrijd op bezoek bij het beloftenteam van KHO Wolvertem Merchtem, momenteel 8ste met 16 punten. De aftrap op het Sportcomplex Dooren aan de Jan Stallaertstraat in Merchtem is om 20 uur. Ook nog meegeven dat er op donderdag 23 december 2021 een Talent Day op het programma staat bij RWDM Girls.