Share

Op dinsdagavond 21 december 2021 stond op het Proximus Basecamp in Tubeke de topaffiche in de Women’s Scooore Super League op het programma tussen titelverdediger RSC Anderlecht en herfstkampioen OHL Women.

Bekijk de samenvatting met dank aan Christophe Evrard en RSCA TV:

OHL Women haalde het dus met 0-1 dankzij een doelpunt van Sari Kees in de 85ste minuut. OHL Women heeft nu na 14 speeldagen 37 punten, RSC Anderlecht volgt op 4 punten. Nog op deze dinsdagavond werden KRC Genk Ladies – Club YLA en FWS Woluwe – Standard afgelast. SV Zulte Waregem won thuis tegen KAA Gent Ladies met 1-0 dankzij een doelpunt van de ingevallen Lisa Lefere (73ste minuut). Op woensdagavond 22 december 2021 ontvangt Sporting de Charleroi nog SC Eendracht Aalst in het Stade du Pays de Charleroi beter bekend als Mambourg. De wedstrijd is vanaf 20 uur ook te zien op Eleven Sports.

Foto’s van alle wedstrijden vanaf de openingsdag in de Women’s Scooore Super League kan U bekijken via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share