Op vrijdagavond 11 maart 2022 stond in het Fallonstadion van Sint-Lambrechts-Woluwe de tweede speeldag in play-off 2 van de Women’s Scooore Super League op het programma. De twee teams die op de openingsdag verloren hadden Fémina White Star Woluwe en Sporting de Charleroi stonden tegenover mekaar en gingen op zoek naar een eerste overwinning!

U kan een samenvatting van deze wedstrijd in play-off 2 bekijken dankzij Vrouwenteam TV / Eleven Sports:

Fémina White Star Woluwe haalde het met 1-0 dankzij een doelpunt kort voor de rust van Selina Gijsbrechts en dit op aangeven van Lotte Michiels (42ste minuut). In de tweede helft waren er wel nog kansen langs beide zijden maar de score veranderde niet meer. Door de winst sprong FWS Woluwe voorlopig naar de derde plaats in play-off 2 met nu 7 punten uit 2 duels. SC Eendracht Aalst Ladies staat vierde met 6 punten uit 2 duels en Sporting de Charleroi zakt naar de 5de en laatste plaats met 5 punten uit 2 duels. FWS Woluwe is op de volgende speeldag vrij voor het de week nadien op vrijdag 26 maart 2022 opnieuw in het Fallonstadion SV Zulte Waregem ontvangt. De vrouwelijke Zebra’s gaan op zaterdag 19 maart 2022 op bezoek bij SC Eendracht Aalst Ladies met aftrap om 14 uur. Daarnaast is er om 16 uur het duel tussen SV Zulte Waregem, dat met 2-0 won tegen SC Eendracht Aalst Ladies en nu 14 punten telt uit 1 wedstrijd, tegen KAA Gent Ladies, de voorlopige leider in play-off 2 met 18 punten ook uit 1 wedstrijd.

Luister naar Aster Janssen (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Perrine Balant (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Els Glorieus (FWS Woluwe) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Selina Gijsbrechts (FWS Woluwe) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Aline Zeler (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de fotoreportage van David Catry rond FWS Woluwe – Sporting de Charleroi via:

Foto’s van alle wedstrijden vanaf de openingsdag in de Women’s Scooore Super League kan U bekijken via: