Share

Aline Zeler kwam op maandag 21 september 2015 aan het woord op de radiozender Bel RTL bij iemand die ze nog kent van bij Standard TV. Inderdaad Anne Ruwet verliet het mediaplatform van de Rouches voor een professionele carrière bij de Franstalige commerciële zender RTL waar ze naast presentaties voor de UEFA Champions League en de UEFA Europa League niet vergat om ook even een voorbeschouwing te brengen op het eerste EK-kwalificatieduel van de Belgian Red Flames op dinsdag 22 september 2015 in Leuven tegen Bosnië-Herzegowina.

Anne Ruwet (links) in februari 2013 bij Standard TV in gesprek met Maud Coutereels.

Anne Ruwet (links) in februari 2013 bij Standard TV in gesprek met Maud Coutereels.

Luister naar het interview van Anne Ruwet met Aline Zeler via:
Website RTL

Bekijk ook nog deze promotievideo van de drie Belgian Red Flames die in het buitenland aktief zijn: Janice Cayman (Juvisy, Frankrijk), Lorca Van De Putte (Kristianstads, Zweden) en Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg, Duitsland):

Share