Share

Lisa Smellers is pas 20 maar ze heeft al flink wat watertjes doorzwommen. Ze studeerde handel, nam deel aan missverkiezingen, deed flink wat hostessenwerk, maakte reportages voor TV Limburg maar last but not least ze speelt ook graag haar geliefkoosde sport voetbal. Na eerdere periodes bij DV Lanaken en DVL Zonhoven koos ze dit seizoen samen met haar zus Celine, die een doelvrouw is, voor een nieuw avontuur bij Tongeren DV. Afgelopen zaterdag 19 september 2015 mocht ze op bezoek bij Fémina White Star Woluwe na een halfuur invallen bij de eersteklasser en centraal in de verdediging postvatten. Het werd een succes want de Limburgse club won met 0-2 in het Fallonstadion. Vrouwenteam.be was aanwezig bij het debuut van deze polyvalente dame bij haar nieuwe club.

Bekijk de beelden van FWS Woluwe – Tongeren DV:

Luister naar het interview met Lisa Smellers:

Share