Share

Op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 staan de terugwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League op het programma. Titelverdediger FC Barcelona mag voor het eerst Europees spelen in het legendarische Camp Nou.

Het Spaanse onderonsje waarin FC Barcelona begint met een 3-1-voorsprong uit de heenwedstrijd staat in het grote stadion op het programma. Betere publiciteit kan het internationale vrouwenvoetbal wat dat betreft niet krijgen. Ook Paris Saint-Germain, dat eerder met 2-1 won in de Allianz Arena tegen Bayern München, speelt in het Parc des Princes. Op donderdag 31 maart 2022 staan ook nog VfL Wolfsburg – Arsenal (heen 1-1) en Olympique Lyonnais – Juventus (heen 1-2) op het programma. Het wordt vooral uitkijken of het team van Belgisch Gouden Schoen Janice Cayman de Italiaanse trots die voor het eerst in haar 5-jarig bestaan aan een schitterend parkoers bezig is in de UEFA Women’s Champions League kan afhouden.

Alles is rechtstreeks te zien en te bekijken via:

DAZN

Of U kan voor alle updates ook terecht op:

UEFA.com – UWCL 2021/22

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share