Share

Dames VK Egem, de kampioen van de tweede klasse vorig seizoen, stak na het bemoedigend gelijkspel op bezoek bij KSK Heist vorige week op zondag 28 augustus 2016 de grens over naar Villeneuve d’Ascq voor de laatste voorbereidingswedstrijd van het seizoen op bezoek bij de Franse tweedeklasser Rijsel.

Het werd voor het team van trainer Tim Langeraet een logische nederlaag op het kunstgrasveld naast het stadion Lille Métropole nadat het meer dan een half uur de bordjes op 0-0 wist te houden. Voor de rust lukte Justine Bauduin twee doelpunten (1-0, 38ste en 2-0, 42ste minuut). Na de pauze dikte Leïla Iloudje aan vanop de strafschopstip (3-0, 52ste minuut) vooraleer Belgian Red Flame Silke Demeyere vijf minuten later de eindstand op het bord zette (4-0, 57ste minuut).

Charlotte Laridon en Dames VK Egem vanaf nu zaterdag 3 september 2016 terug aan het werk in eerste klasse! Foto - Vrouwenteam.be / Paul DIjkmans

Charlotte Laridon en Dames VK Egem vanaf nu zaterdag 3 september 2016 terug aan het werk in eerste klasse! Foto – Vrouwenteam.be / Paul DIjkmans

Dames VK Egem begint aan het seizoen op zaterdag 3 september 2016 met een thuiswedstrijd tegen Tongeren DV. De aftrap is om 15 uur op het Sportterrein De Molen, Egemstraat 47, 8740 Pittem. Rijsel begint de week nadien aan de competitie met een derby tegen FCF Arras!

Luister naar interviews uit de voorbereiding rond Dames VK Egem:

Stefanie Bintein:


Charlotte Laridon:Voor meer interviews uit de voorbereiding op video:

Vrouwenteam TV

Bekijk de video met de doelpunten uit het oefenduel Lille OSC – Dames VK Egem met dank aan LOSC TV:
LOSC TV

Share