Share

Imke Courtois kreeg na haar tv-analyses van de Rode Duivels op het voorbije EK via internet toch enkele huwelijksaanzoeken. “Maar ik open die berichten nooit”, zo laat ze meteen weten. “Daar heb ik geen tijd voor …”.

Dat staat op dinsdag 30 augustus 2016 te lezen in het onafhankelijk weekblad Humo waar ze van pagina 16 tot en met 21 met collega Tom Raes sprak over de 7 hoofdzonden van Imke Courtois: gramschap, jaloezie, gulzigheid, hebzucht, traagheid, ijdelheid en onkuisheid.

Imke Courtois, die teleurgesteld was over het optreden van de Rode Duivels op het voorbije EK in Frankrijk, is overigens binnenkort opnieuw te zien in de studio van de VRT want vanaf donderdag 1 september 2016 beginnen de Rode Duivels aan een nieuw hoofdstuk onder de Spanjaard Roberto Martinez en met de Fransman Thierry Henry als één van de assistenten. De Rode Duivels spelen op donderdag 1 september 2016 vriendschappelijk thuis tegen Spanje en op dinsdag 6 september 2016 voor de WK-kwalificatie op bezoek bij Cyprus! De Belgian Red Flames spelen dan weer in het kader van de EK-kwalificatie richting Nederland op donderdag 15 september 2016 uit bij Servië en op dinsdag 20 september 2016 in Leuven thuis tegen Engeland.

Met Standard speelt Imke Courtois toekomende vrijdag 2 september 2016 in de Super League in Oostakker tegen KAA Gent Ladies. De aftrap in de Eikstraat 85 A is om 20 uur 30!

Tickets voor België – Engeland in Leuven kan je overigens hier bestellen:
Website KBVB – Tickets Belgian Red Flames

Lees meer over KAA Gent Ladies via:
Vrouwenteam.be

Voor meer over Standard:
Vrouwenteam.be

Share