Share

Terwijl het nog uitkijken is wie er nog waar terechtkomt in de Women’s Scooore Super League, dus op het hoogste niveau in het Belgische vrouwenvoetbal, is tweedeklasser FC Bosdam Beveren al klaar voor het nieuwe seizoen dat het opnieuw zal spelen onder leiding van coach Guan De Smet.

FC Bosdam Beveren eindigde vorig seizoen op een mooie 9de plaats in de tweede klasse A. Daardoor is het ook in het seizoen 2022/23 te zien in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal. De trainingen voor het seizoen 2022/23 gaan van start op woensdag 13 juli 2022 en het eerste oefenduel gaat door op vrijdag 22 juli 2022 meteen tegen een team uit de Women’s Scooore Super League namelijk Fémina White Star Woluwe.

Bekijk het volledige oefenprogramma van FC Bosdam Beveren:

22/07/2022: Bosdam Beveren – FWS Woluwe (Super League, om 20u30);

26/07/2022: VVC Brasschaat (2de klasse) – Bosdam Beveren (20u15);

30/07/2022: Bosdam Beveren – KVC Westerlo Ladies (1ste klasse) (17u);

03/08/2022: Bosdam Beveren – RSC Anderlecht B (1ste klasse) (20u15);

10/08/2022: KFC Eendracht Zele (1ste provinciale) – Bosdam Beveren (20u);

Er zijn drie nieuwkomers bij tweedeklasser FC Bosdam Beveren namelijk Lotte Brioen (Zaffelare), Joëlle Ots (Lokeren-Temse) en Shauna Sergeant (Berlare). Kirsten Van Dessel is de enige speelster die de club verlaat voor een nieuw avontuur bij een ander team! Daarnaast is er voor volgend seizoen ook een nieuwe keeperstrainer namelijk Silke D’Haeseleir. Zij komt in de plaats van Thomas Maes die de voorkeur gaf aan zijn gezin.

Voor meer info over FC Bosdam Beveren kan  U terecht op:

Fb FC Bosdam Beveren

En ook nog via:

Website FC Bosdam Beveren

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

 

 

Share