Share

Sinds afgelopen woensdag 25 mei 2022 is de voorbereiding op het UEFA Women’s Euro 2022 in Engeland voor de Belgian Red Flames begonnen. Meer dan waarschijnlijk zal U de komende weken met info, nieuwtjes en van alles en nog wat over het Belgische vrouwenvoetbal overdonderd worden. Inmiddels is bekend geworden dat ze ook een eigen fandag krijgen en de eerste is gepland op zaterdag 25 juni 2022.

Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Op die dag mogen de Belgische voetbalvrouwen al hun fans verwelkomen op het Proximus Basecamp in Tubeke. Daarna spelen ze wel nog twee oefenduels op het Lisp in Lier tegen Oostenrijk (zondag 26 juni 2022) en Luxemburg (dinsdag 28 juni 2022) vooraleer ze afreizen naar Engeland. Voordien spelen ze nog uit tegen Engeland (donderdag 16 juni 2022 in Wolverhampton) en thuis tegen Noord-Ierland (ook op het Lisp op donderdag 23 juni 2022).

Tijdens die dag waarbij de deuren opengaan om 10u30 is er een open training voorzien, zijn er signeersessies, is er een fotomoment en zullen er tal van randactiviteiten plaatsvinden zoals voetbaldarts en een pannakooi.

De toegang tot de fandag is gratis. maar U moet hiervoor wel inschrijven. Het aantal plaatsen is om veiligheidsredenen beperkt.

Dit is het volledige programma:

Opening fandorp en start randactiviteiten (10u30 – 11u);

Open training van de Belgian Red Flames (11u30 – 13u);

Signeer- en fotosessie met de Flames (14u – 15u30);

Einde fandag (16u);

U kan zich via deze link inschrijven voor de fandag op zaterdag 25 juni 2022:

Website KBVB / RBFA

Voor tickets van de oefenwedstrijden van de Belgian Red Flames in Lier kan U hier terecht:

Tickets Belgian Red Flames voorbereiding EK 2022

Lees nog meer over de eerste fandag van de Belgian Red Flames via:

Website KBVB / RBFA

Lees ook nog over de voorbereiding op het EK 2022 van de Belgian Red Flames:

Sporza.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

 

 

 

 

 

Share