Share

KSK Heist haalde tot de verbazing van enkele toch een flink aantal punten in de Super League van 2016-17. Met het oog op het nieuwe seizoen heeft de club een nieuwe trainer aangesteld en er zijn ook al een pak nieuwe gezichten bekend gemaakt.

De opvolger van Jeroen Van Den Heule als trainer is Anthony Michiels, die al in de jeugd van KSK Heist en KFC Duffel bij de jongens aan het werk was. De club wil in de toekomst het niveau verder opkrikken en ook een extra training invoeren. Zo zou dat aantal naar vier keer per week gaan!

Enkele speelsters verlaten de club zoals Stephanie Suenens (KAA Gent Ladies), Inge Heiremans (KV Mechelen Dames), Lien Haverals (FWS Woluwe) en Inne Desmet (OH Leuven).

Bij de nieuwkomers horen alvast: Margo Anckaert (RSC Anderlecht B), Matilde Drumont (OH Leuven), Pure Eke (RSC Anderlecht B), Biba Goovaerts (Davo Puurs), Linde Janssens (KOVC Sterrebeek), Jessica Pironet (KRC Genk Ladies), Britt Remysen (VC Moldavo), Marthe Vandyck (Rapide Wezemaal), Jacoba Vanysacker (Rapide Wezemaal), Jennifer Waeckens (Tongeren DV).

Bekijk de eindstand van KSK Heist in de Super League 2016-17:
Vrouwenteam TV

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share